Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ 2 Μ.Κ.Ο.



Ο Αρτέμης Σώρρας και οι 2 μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ELLAS NEVER DIE, END NATIONAL DEBT) κάνουν εξώδικο προς τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη, προς υον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γεώργιο Πεπόνη, τον διευθυντή του ΣΔΟΕ κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, προς τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπυρίδωνα Μουζακίτη και κοινοποίηση στον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Το θέμα του εξωδίκου ήταν η είσπραξη του φόρου των 27 δις ευρώ καθώς καμία ενέργεια δεν είχε γίνει μέχρι τότε (αλλά ούτε έως και σήμερα) από το μέρος του κράτους προς είσπραξη της οφειλής.





























Οι επιδόσεις από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή προς τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη, προς υον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γεώργιο Πεπόνη, τον διευθυντή του ΣΔΟΕ κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, προς τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπυρίδωνα Μουζακίτη και στον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.