Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ

ΠΗΓΗ: http://logioshermes.blogspot.com/2012/10/nd-5.html#ixzz28FMIWSUP

Γράφoυν ο Πύρινος Λόγιος και ο Γιάννης Αέρας

Ενα απίστευτο έγγραφο έπεσε στα χέρια του ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ χτές το απόγευμα, που αποδεικνύει οτι η E.N.D. και ο "δισεκατομμυριούχος" Αρτέμιος Σώρρας, έκανε προσφορά προς το Ανώτατο Συμβούλιο της πολιτείας της Αλαμπάμα των ΗΠΑ 5 δισεκατομμύρια δολλάρια Exclamation mark με την προτροπή τα χρήματα αυτά να "πέσουν" στην αγορά της Αλαμπάμα αποφεύγοντας έτσι την επίσημη πτώχευση καθώς και ένα μέρος τους να διατεθεί σε ζητήματα πρόνοιας για άστεγους ή άνεργους!


Το έγγραφο της προσφοράς κατετέθη στις 16 Αυγούστου του 2012 (πρίν ενάμισι μήνα δηλαδή)
μέσω της δικηγορικής φίρμας Barcley, Platt & Schmidt, LLP που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, μια φίρμα ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΗ, με στοιχεία, τηλέφωνο, διευθύνσεις κλπ. Επικοινωνήσαμε για να εξακριβώσουμε του λόγου το αληθές της ύπαρξης της δικηγορικής φίρμας και το...αποτέλεσμα ήταν θετικό. Μας απάντησαν, αλλά περισσότερα στοιχεία δεν μας αποκάλυψαν λόγω του "απαγορευτικού" που υπάρχει στις ΗΠΑ για θέματα και δικαιοπραξίες που αφορούν πελάτες τους.

 Η προσφορά γίνεται μέσω τoυ ..."ανύπαρκτου" κατά πολλούς, διαμεσολαβητικού τράπεζικού οίκου Diamond & Diamond, που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά και στη διεύθυνση 516-18 Wynford Dr, Torondo, Ontario (ακολουθούν τηλέφωνα, φαξ και μάιλ της εταιρείας) κατ' εντολήν του πελάτη τους, Αρτέμιου Σώρρα. Η προσφορά απευθύνεται εκτός απο το Ανώτατο Συμβούλιο της Αλαμπάμα και στους διαφόρους κρατικούς αξιωματούχους της Αλαμπάμα, καθώς και προς τον ίδιο τον Δήμαρχο του Μπίρμπινγκχαμ, της πρωτεύουσας δηλαδή της Αλαμπάμα.

Οπως θα δείτε και στα ίδια τα έγγραφα πιο κάτω, στα κείμενα της προσφοράς που υπάρχουν, ο κύριος Σώρρας προσφέρει το ποσόν των 5 δις δολλαρίων με συμβολικό επιτόκιο 0.5% ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ η Πολιτεία και τα χρήματα να διατεθούν στην αγορά της Αλαμπάμα δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας αλλά και ταυτόχρονα να υπάρξει μέριμνα σε όσους την έχουν ανάγκη! Το δε ...αφοπλιστικό της όλης υπόθεσης, είναι οτι την εκτέλεση της πληρωμής θα την κάνει ο ίδιος ο Γραμματέας του Γενικού Θησαυροφύλακα των ΗΠΑ, ο οποίος είναι και ο μόνος υπεύθυνος - κατά το Νόμο - για να κάνει τέτοιες πληρωμές και πιστώσεις που έχουν σχέση με πολιτειακές χρηματοδοτήσεις του Κράτους!

Επίσης, στην τελευταία σελίδα της προσφοράς, θα δείτε τις υπογραφές του ίδιου του Σώρρα, ενός μάρτυρα (ονόματι Ιωάννης Αλεξάντερ (Ioannis Alexander) και στη δεύτερη σελίδα του συνοδευτικού εγγράφου της Diamond & Diamond, τις υπογραφές του διευθύνοντος συμβούλου του τραπεζικού οίκου Anthony Diamond καθώς και η προσυπογραφή που βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής του Diamond και τη σφραγίδα του οίκου που εγκρίνει την πίστωση!

Τώρα, ας δούμε την ...εγκυρότητα του παρόντος εγγράφου.

1) Το έγγραφο φαίνεται να είναι ΕΓΚΥΡΟ και λέμε "ΦΑΙΝΕΤΑΙ", διότι δίνει...πάρα πολλά στοιχεία για να είναι μή έγκυρο.

2) Το έγγραφο δίνει τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα του Κεντρικού Θησαυροφύλακα ως υπέυθυνο πληρωμής! (Εδώ τα πράγματα ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)

3) Εαν το έγγραφο είναι μεν έγκυρο, αλλά τα χρήματα...ανύπαρκτα, τότε ο Κεντρικός Θησαυροφύλακας θα διατάξει προκαταρκτική εξέταση και θα εκδώσει αίτημα προς τη Γενική Εισαγγελία της Νέας Υόρκης να συλληφθεί ο Αρτέμιος Σώρρας για απάτη κατά του Αμερικανικού Δημοσίου (20 χρόνια κάθειρξη η ποινή) καθώς και εναντίον της δικηγορικής φίρμας Barcley, Platt & Schmidt, LLP μέσω της οποίας κατετέθη η ...μαιμού προσφορά.

4) Εαν το έγγραφο είναι ΠΛΑΣΤΟ στο σύνολό του, αφήστε το καλύτερα. Θα ξεσπάσει ΤΕΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, που θα συμπαρασύρει όλους τους εμπλεκόμενους σε μια πραγματικά ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ δικαστική περιπέτεια και πρώτον απ όλους τον Αρτέμιο Σώρρα!

Επομένως; 

Επομένως...μή τα ρωτάτε. Πολλά ακούγονται, πολλή "λάσπη" πέφτει κυρίως απο την διαδικτυακή εφημερίδα Hellas News που χρηματοδοτείται απο ΜΚΟ συμφερόντων Σόρος, πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για την προέλευση των χρημάτων, γενικώς πέφτουν πάρα πολλά..."πολλά". 

Σαν συμπέρασμα, να πούμε οτι 1) Με τέτοια ζητήματα, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ ή η Αυστραλία ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ να μπλέξει άνευ λόγου, γιατί η κατάληξη είναι μία και μοναδική: ΑΜΕΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ και 2) Ο Σώρρας για να διακινδυνεύσει τόσο την προσωπική του ελευθερία, τιμή και αξιοπρέπεια παίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια, το βρίσκουμε λιγάκι...παράλογο.

Εμείς ως ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ, δεν παίρνουμε ΕΝΕΡΓΑ ΘΕΣΗ προς καμία πλευρά. Εμείς παρουσιάζουμε ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Εαν τα στοιχεία αυτά αποδειχτούν ΠΛΑΣΤΑ ή εν πάση περιπτώσει ΜΗ ΕΓΚΥΡΑ, αυτό θα είναι αποτέλεσμα εξελίξεων που θα αφορά την αμερικανική ή την καναδική δικαιοσύνη. Και φυσικά θα ...ξεσκεπάσουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ τόσο του Σώρρα, όσο και των - κατα καιρούς - συνεργατών του. 


ΠΗΓΗ: http://logioshermes.blogspot.com/2012/10/nd-5.html#ixzz28FMIWSUP